Menu Close

Σερφάρισμα με 7.2… μποφώρ!

“Τώρα με την αύξηση της μέσης ταχύτητας στο Mobile Internet κατά 40% μπορείς να απολαμβάνεις ακόμα γρηγορότερες ταχύτητες, σε ακόμα περισσότερα μέρη. Επίλεξε COSMOTE Internet On The Go και άσε τις ταχύτητες (έως 42,2Mbps για λήψη)… να σε παρασύρουν!”

τάδε έφη διαφήμιση στην ιστοσελίδα του ο αυστριακός με πλούσια λόγια της Γκοσμοτέ,η οποία σας προσφέρετε σε σύνδεσμο ως προσωρινά αποθηκευμένη διότι αν περίμενα να φορτώσει η σελίδα θα τελείωναν οι διακοπές και έχουμε να πάμε και για μπάνιο!

το τραγούδι του πανούση δεν κατέβηκε ποτέ, όσο κιαν το κάναμε κέφι και επικαλούμασταν ανώτερες και ανώτατες δυνάμεις τουλάχιστον να ακούσουμε την εισαγωγή ρε αδερφέ. Τελικά το τραγουδίσαμε μόνοι μας…

το γμαιλ ζητά επανειλημμένα συγνώμη που δεν μπόρεσε να φορτώσει, τοσο πολύ που νιώθεις οίκτο για την σελιδα που σε παρακαλάει γονατιστή να την συγχωρέσεις και αν την θες πραγματικά, να την φορτώσεις σε απλή έκδοση μπάς και κάνεις δουλειά!

Αν δοκιμάσεις να μπείς απο τον φυλλομετρητή του βασίλη πόρτα, οι ταχύτητες είναι πιο αργές απο την καθυστέρηση (μακριά απο εμάς(ποιός μένει έγκυος αυτό τον καιρό!)), αν δοκιμάσεις απο τον αλεπού οι ταχύτητες είναι πιο αργές απο το θάνατο! Ε δε θα δοκιμάσω και όλα τα προγράμματα για να δώ πότε θα γουστάρει το νετ να έχει μια νορμάλ ταχύτητα!

για του λόγου το αληθές τα παρακάτω σκρήνσότ (!) επάρθησαν πριν την συγγραφή του άρθρου!

και όλα αυτά 120 χλμ απο την Αθήνα, στην Φθιώτιδα! Με κόστος 23 ευρά τα 5γίγα το μήνα λόγω φοιτητικού πακέτου και ενός χρόνου παραμονής στην υπηρεσία… Και τι θα καταφέρω λοιπόν? τίποτα, είναι κοινό μυστικό ότι η σύνδεση είναι για τα μπάζα αφού και στην παρέα της περιοχής εκτός του δικού μου υπάρχουν και 2 στικάκια ακόμα σε ακτίνα 2-3 χλμ απο το δικό μου σημείο που έχουν το ίδιο πρόβλημα ταχύτητας ή καλύτερα δεν έχουν ίντερνετ! Απλά θα σωβρακοποιηθεί η κατάσταση αναλόγως (βλέπε πάνω) και παρακάτω θα διακοπεί η σύνδεση! Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα (έως και Χ ταχύτητα σύνδεσης (και τελικά δεν έχεις ούτε το 1/3)) μας τελείωσαν. Πρέπει να αρχίσουν οι εταιρείες να καταλαβαίνουν ότι ή θα κοστολογήσουν τις υπηρεσίες τους με βάση το τελικό αποτέλεσμα (δηλαδή θα πρέπει να μας πληρώνουν για να κυκλοφορούμε με τα στικάκια τους) ή θα κρατήσουν το ίδιο τιμολόγιο αλλά οι υπηρεσίες θα βελτιωθούν κάθετα! Σε άλλη περίπτωση το καπελάκι μας και σε άλλη εταιρεία αλλιώς μπορούμε να κάνουμε λιγάκι υπομονή και να μην χρειάζεται να είμαστε συνέχεια ονλάην.

Λ.

Share this post...
Share on facebook
Facebook
0
Share on twitter
Twitter

Leave a Reply

Connect with:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.