Menu Close

Μην ενοχλείτε!

Ε ναί λοιπόν αναγνώστη μου, είσαι και εσύ ένας απο αυτούς τους περίεργους που θέλεις να πας στην παραλία χαλαρός με την πετσετούλα και το αντηλιακό σου, να τεντωθείς στην ακρογιαλιά και να ακούσεις τα τζιτζίκια, τον παφλασμό των κυμάτων (μέχρι 3 μποφόρ , παραπάνω δεν μπορώ μάνα’μ δη βγίνου) και να αδειάσεις το μυαλό σου απο τον θόρυβο της πόλης στην ησυχία της εξοχής. Όχι λοιπόν! δεν έχεις δικαίωμα σε αυτή τη χώρα, ούτε αυτό να κάμνεις! Δε σου επιτρέπουμε βρε αδερφέ! Όσο κιαν ψάχτηκες για να βρείς μια ήσυχη και προσβάσιμη παραλία, ούτε εκεί θα έχεις την ησυχία σου. Πρέπει ντε και καλά να έρθει ο μάΝγκας με το τζέτ σκι/φουσκωτό/αερόστατο/διαστημικό λεωφορείο που πήρε με αιματηρές οικονομίες (δηλαδή δεν πλήρωνε για πάρκινγκ στο κλάμπ και στον κουρέα δεν ζητούσε απόδειξη). Αφού ο προαναφερθείς μάΝγκας κάνει την βόλτα του, πουλήσει την μούρη του aka “κορίτσα ξέρετε που θα με βρείτε  το βράδυ, αν δεν με βρείτε θα είμαι με το καγιέν (πουλιούνται ακόμα αυτά) ή με το ίμπιζα/φάμπια/ς3 του πάλαι ποτέ πίττα σαύρα στο μουράτο κλάμπ της παραλίας”, φεύγει και έρχεται ο άλλος.

Ο προσπαθώ να γίνω σφίχτης (όχι ο φουσκωτός που είναι πόρτα (όχι δουλεύει πόρτα, ο είμαι σαν πόρτα ασφαλείας απο μόνος μου) γιατί με είπαν τα κορίτσα πως δεν αρέσει) και αφού δεν έχω φράγκα για γυμναστήριο ας πάω παραλία να κάνω εναλλακτική γυμναστική! Τι μπορώ να κάνω? να παίξω φρήσμπη(!), μια χαρούλα κιαν πάρω και κανα κεφάλι, δεν τρέχει τίποτα, θα ζητήσω συγνώμη. Μπορώ να παίξω μπάλα με τα φιλαράκια (μπάλα=κάτι ανάμεσα σε πόλο-βόλλευ-ποδόσφαιρο-ράγκμπι), να προκαλέσω θαλασσοταραχή και εντάξει η μπάλα δεν είναι βαριά αν τελικά εκτός απο τον μαργιόλη τον κώστα που μου έφαγε την γκόμενα χτες στο μπίτς (!) μπάρ  πετύχω στην ίδια ευθεία την κυρα μαρία που πλατσουρίζει στα ρηχά γιατί δεν ξέρει μπάνιο.

Φυσικά όμως μπορώ να κάνω και το σπαστικότερο όλων, το οποίο κερδίζει όλο και πιο πολύ έδαφος! (όπως είναι φυσικό στην Ελλάδα, το πιό σπαστικό για τους άλλους γίνεται μόδα), να παίξω ρακέτες… ΤάκαΤούκα ΤάκαΤούκα . Δημητράκη πιάσε ρε αγόρι μου την ρακετούλα και απλώσου λίγο παρακάτω στην παραλία των 10 μέτρων (που έψαξες εσύ να βρείς ώστε να είναι ήσυχη αλλά κούνια που σε κούναγε), ναι ναι καλά είσαι εκεί, έχει και ένα μίλφι στο πλάι οπότε μπορεί τυχαία να πέσει το μπαλάκι να κάνομαι και κονέ. Πάμε ένα χαλαρό για ζέσταμα (αυτό είναι 25 ΤάκαΤούκα στο λεπτό), αφού τελειώσει το ζέσταμα τα ΤάκαΤούκα ανα λεπτό ανεβαίνουν και γίνονται πιο έντονα γιατί πρέπει να πάρουμε πόντους λέμε! πως θα γίνουμε θέαμα στην παραλία αλλιώς?

Ποιά η θέση σου αναγνώστη μου? στην καλύτερη θα πεις κάτι και θα πάρεις την απάντηση “πάνε πιο κάτω” στην χειρότερη θα αρχίσεις να μαζεύεις απο τους “θερμοκέφαλους” (χοντροκέφαλους δεν τους λένε αυτούς? ή είναι άλλο). Παίρνεις την πετσετούλα σου και το αντηλιακό σου και πας σε άλλη παραλία (αν έχει παρακάτω!) ή αλλάζεις μέρος μέχρι να βρείς την ησυχία σου. Γιατί στην χώρα μας θυμόμαστε την ατάκα που μάθαμε στο σχολείο “η ελευθερία μου σταματά εκεί που ξεκινά εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου” μόνο όταν είμαστε με την παρέα και αναπολούμε τι μάθαμε στο σχολείο. Γιατί είναι χαζό αναγνώστη μου να πάει ο σπόρ νεανίας σε μια οργανωμένη παραλία, που έχει σχεδιασμένους χώρους για αθλοπαιδιές και εσύ είσαι περίεργος όπως πάντα που θέλεις να έχεις λίγη ησυχία στην πλάζ…

Share this post...
Share on facebook
Facebook
0
Share on twitter
Twitter

3 Comments

  1. XXX

    Prepei na kaneis eite filous gt profanws den se paizane mikro eite epeigontws diakopes! Sigoura ekei pou piges gia mpanio itan paralia pou paei polus kosmos kai exei kai sxetika analogi ektasi kai oxi gi autous pou psaxnoun isixia! Kai sigoura se paralia me xontro botsalo den paizei kaneis raketes (ante mono mpala mesa sto nero pou den se epireazei kai polu). Se polusuxnastes ithelesta kai pathesta. An petuxes tin monadiki mikri erimiki paralia tote eisai atuxos man!

  2. lefos

    Μέσα έπεσες και στα δύο όμως! http://imageshack.us/photo/my-images/692/theok.jpg/ για ρίξε μια ματιά όμως στην παραλία και πες μου όταν αυτό που βλέπεις είναι όλο και όλο, αράζεις εκεί που δείχνει το βελάκι και έχεις τους πρωταθλητές να παίζουν στο κόκκινο επισημασμένο σημείο κατά μήκος της παραλίας, πως το κρίνεις?

Leave a Reply

Connect with:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.