Menu Close

About Lefos

lefos, VonLefos, @lefosgr, cyberlefos, Herr Lefos, lefty a.k.a Λευτέρης. Γνωστός από τα παλιά λημέρια (βλέπε groupvag forum) μιας και κάτοχος αυτοκινήτου skoda. Τα χρόνια πέρασαν, τα μυαλά, οι καιροί και τα ενδιαφέροντα άλλαξαν από τότε και έτσι το blog θα αρχίσει να ενημερώνετε σε πιο τακτά χρονικά διαστήματα (ελπίζω) με διάφορα θέματα. Άλλοτε τουριστικού ενδιαφέροντος για την πολυαγαπημένη Γερμανία και πως θα την γνωρίσετε πραγματικά και άλλοτε με ανάλγητο και κυνικό σχολιασμό για κάθε είδους ιστορία καθημερινής τρέλας…

Το νέο σήμα κατατεθέν: Είναι προφανές ότι το κράξιμο επί παντός επιστητού είναι αυτό που χαρακτηρίζει την παρούσα ιστοσελίδα, άρα πως θα ήτο δυνατό να μην έχει ένα σήμα το οποίο να προϊδεάζει τον φίλο αναγνώστη! Απολαύστε λοιπόν το λέφο με σήμα την καρακάξα! >:) κρα κρα!

Γιατί σιγά σιγά, ήρθε η ώρα να μάθουμε ποιος θα πληρώσει τον λογαριασμό, για το φώς στην άκρη του τούνελ…

υ.γ: Στα κείμενα μπορεί να βρείτε ορθογραφικά λάθη, αναγραμματισμούς κλπ καλούδια. Για να σας λύσω την απορία, όχι δεν διαβάζω ξανά τι έγραψα γιατί χάνεται η μαγεία. Κάνω έναν ορθογραφικό έλεγχο (όσα βλέπει η πεθερά), το ανεβάζω και πέρασε στη λήθη. Αυθεντικό κείμενο. Αν αρχίσει το έντιτινγκ πάει η ιστορία και το αυθόρμητο. Αν αποφασίσω να εκδοθώ όπως ο κατακουζινός με το σύγγραμμα, θα το δούμε τότε!

υ.γ 2: η φωτογραφία φόντου και η φωτογραφία στην αρχική, ναι είναι δικές μου.

Ευχαριστώ.

Χρήση του περιεχομένου:

Άδεια Creative Commons
Το έργο με τίτλο Lefos Official Site / Blog από τον δημιουργό lefo διατίθεται με την άδεια Creative Commons : Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Μη εισαγόμενο .Βασισμένο σε έργο στο http://www.lefos.gr.
Παροχή δικαιωμάτων πέρα από τα πλαίσια αυτής της άδειας μπορεί να είναι διαθέσιμη στο http://lefos.gr/blog/aboutme ή απευθείας στο lefos@lefos.gr .

Official accounts ή πιο απλά, αν δεν είναι εδώ, δεν είμαι εγώ!

Leave a Reply

Connect with:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.