Τον λογαριασμό για το φως στην άκρη του τούνελ, ποιος θα τον πληρώσει;

Η στιγμή που περνά και χάθηκε;

Νοέμβριος 21st, 2016 Posted in Everyday Life | No Comments » shutterstock_271332740 Τις προάλλες είχα μια συζήτηση μεταξύ τυριού και φρούτου (και κρασιού φυστικά) με έναν 50άρη, ξέρεις με αυτόν που μπορείς να κάνεις ένα φαστ φουντ φορ θότ σέσσιο (όχι τον δηθέν, όχι τον ξέρεις τί έχω κάνει εγώ και γενικά όχι αυτόν που φαντάζεσαι. αυτόν που έκανε, αυτόν που σκέφτετε και αυτόν που ξέρει). Read the rest of this entry »

Η λύση είναι μια και ο μπακλαβάς… Εσθονία

Ιούλιος 21st, 2016 Posted in Misc. | No Comments »

Cmn5_gWWAAAVwsc

(photo credit: https://twitter.com/VCEdisrupt)

Ο κόσμος πάει μπροστά, η τεχνολογία τον βοηθά και μαζί του και εμάς προσωπικά. Μη βλέπεις που αυτή η χώρα πάει πίσω και μάλιστα καλπάζοντας, και όταν το πάρει γραμμή και αρχίσει τις αλλαγές, εμείς στην καλύτερη δεν θα έχουμε μαντήλι να κλάψουμε ή απλά θα έχουμε χαραμίσει τα καλύτερα μας χρόνια για να πληρώνουμε συντάξεις και μισθούς άλλων. Read the rest of this entry »

Επιστροφή στο μέλλον του μάρκετινγκ

Ιούλιος 20th, 2016 Posted in Misc. | No Comments » hinweis-unterseite2 Με ιδιαίτερη χαρά διάβασα την είδηση ότι ο μιχαλάκης ο J fox συνόδεψε τους coldplay στο johny b goode κάτι το οποίο μετά απο τόσα χρόνια και στην κατάσταση που βρίσκεται λόγω parkinson στο τελευταίο στάδιο, είναι εξαιρετικό! Μου θύμισε εποχές που αντέγραφα απο την τιβι σε κασέτα vhs την ταινία, για να έχω να την βλέπω όσες φορές θέλω και να καταλάβω τα "παράδοξα" που φαινόντουσαν άλυτα για ένα παιδί τότε της ηλικίας μου. Read the rest of this entry »