Menu Close

ath.eNO Card

νταξ, τι έγινε ποτέ σωστά στην ελλάδα για να γίνει και αυτό.

Στο έτος 2017 και σύντομα 18, πάμε με μυαλά της γενιάς του πολυτεχνείου να εφαρμόσουμε τεχνολογίες του μιλένιουμ (στην ελλάδα). ε όχι παιδιά, προφανώς και δεν θα λειτουργήσει. Και το πρόβλημα δεν είναι τόσο στην τεχνολογία καθεαυτή αλλά στον τρόπο εφαρμογής της και φυσικά στο παλιό καλό προτζεκτ μάνατζμεντ που στα ελληνικά είναι το γνωστό γιούργια μάνατζμεντ…

Είσαι σπαστικός και σαρέσουν οι καρτούλες, με το που βγεί κάτι θέλεις να πας να το πάρεις για να γίνεις μέλος του νέου και ευαγγελιστής του (βλέπε Η λύση είναι μια και ο μπακλαβάς… Εσθονία και όχι το άηφο Χ παιδιά. Μην γινόμεθα τεστερ της εταιρείας με δικά μας λεφτά, κρίμα!). Πας στην ώρα σου να βγάλεις την καρτούλα, όσο ακόμα οι ουρές είναι των 20 λεπτών και τσααακ, θα φας την χυλόπιτα απο τον αντιπρόσωπο του ΟΑΣΑ. Που κιαυτός τι φταίει, αυτά του είπαν να κάνει, αυτά κάνει.

Παίρνεις τα δικαιολογητικά, πας στο εκδοτήριο, φτάνει η σειρά σου, λες θέλω την κάρτα και ποζάρεις με ντακφεης για να σε βγάλει φώτο.

-Θα βγάλετε μηνιαία κάρτα απεριορίστων; (σε ρωτάει)

-Όχι (του λες γιατί είσαι περιστασιακός χρήστης των μμμ), απλά την θέλω γιατί αργότερα θα βγάλω ανεργίας (και δεν θέλω να παίνω στο λεωφορείο που σταματάει 100 μέτρα μετά τη στάση, στην τελευταία πόρτα και να πρέπει να το περπατήσω όλο για να παω μπροστά που έχει ακυρωτικά για χάρτινα εισιτήρια ρε αδερφέ, ναμαστε λίγο πρακτικοί!)

-Τότε δεν μπορώ να σας βγάλω κάρτα (σου λέει). Ανεργίας πρέπει να επιλέξω δωρεάν στο σύστημα και ακόμα δεν υπάρχει διαθέσιμο, θα βγει ενημέρωση.

-Άστο, άστο το ανεργίας μην σε μπερδεύω, την κάρτα θέλω τώρα για να μην βγάζω μια την ανώνυμη και αργότερα έρχομαι πάλι για να βγάλω επώνυμη.

-Όχι δεν γίνεται (σου ξαναείπε)

Γιατί ρε παλουκάρ ασούμε, σου φάγαμε το ρυζόγαλο και μας ρίχνεις άκυρο; Για να σου πει ότι δίνει προτεραιότητα σε αυτούς που θα βγάλουν μηνιαία κάρτα απεριορίστων, αλλιώς δεν θα του φτάσουν οι κάρτες… (το γιούργια μάνατζμεντ προφανώς και λειτούργησε σωστά και δεν υπάρχει ο σωστός αριθμός καρτών για να καλύψει τις ανάγκες το εκδοτήριο).

Νταξ του λες, βγάλε μου την άλλη την ανώνυμη καρτούλα του λες και σου λέει

-Ναι, με τι πακέτο, των 5 ή των 10+1 εισιτηρίων

-Ε βγάλε με τα 10

-οκ; την τυπώνω;

-Ώπα μισό, το χάρτινο πας να εκτυπώσεις;

-Ναι

-Όχι φίλε μου, την άλλη την πλαστική θέλω αλλά την ανώνυμη.

-Α δεν έχω (σου λέει και ταυτόχρονα σπάστικε η μπακατέλα δίπλα και ξεφύσαγε επειδή καθυστερούσα την σειρά, λες και ήξερα ότι έπρεπε να λύσουμε το μεσανατολικό μεσημεριάτικα)

-Ε τότε κράτα το, το χάρτινο (και φεύγεις κύριος)

Σε πολύ απλά λόγια;

είχα όλη την καλή διάθεση να βγάλω την καρτούλα και μέχρι να βγάλω ανεργίας να πληρώνω τα εισιτηριάκια μου στον οργανισμό για να μετακινηθώ. Αλλά αφου τα παιδιά είναι λάρτζ και δεν θέλουν, έφυγα καρφί στον ΟΑΕΔ και καπάκια κυκλοφορώ δωρεάν και χωρίς να έχω την καρτούλα.

Τόσο απλά ΟΑΣΑ παίρνεις το άκυρο και μάντεψε ποιός έχασε!

ΧΟΧΟΧΟΧΟ

Share this post...
Share on facebook
Facebook
0
Share on twitter
Twitter

Leave a Reply

Connect with:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.