Menu Close

Επιστροφή στο μέλλον του μάρκετινγκ

hinweis-unterseite2

Με ιδιαίτερη χαρά διάβασα την είδηση ότι ο μιχαλάκης ο J fox συνόδεψε τους coldplay στο johny b goode κάτι το οποίο μετά απο τόσα χρόνια και στην κατάσταση που βρίσκεται λόγω parkinson στο τελευταίο στάδιο, είναι εξαιρετικό!

Μου θύμισε εποχές που αντέγραφα απο την τιβι σε κασέτα vhs την ταινία, για να έχω να την βλέπω όσες φορές θέλω και να καταλάβω τα “παράδοξα” που φαινόντουσαν άλυτα για ένα παιδί τότε της ηλικίας μου.

Απο τότε αγόρασα το τριπλό dvd σε ειδική έκδοση, και την έχω δει ακόμα περισσότερες φορές σε βραδιές back to the future στο σπίτι, είδα τις κομμένες σκηνές, ανακάλυψα τα λάθη κλπ πράγματα που συμβαίνουν όταν βλέπεις πάνω απο 30 φορές μια ταινία.

Την περασμένη χρονιά ήταν η μέρα που ήρθε ο μάρτυ μακφλάη στο μέλλον και τι πιο απλό και κερδοφόρο… απο το να κανονίσεις μια βραδιά back to the future σε σινεμά για όλους τους φαν της ταινίας και μη.

Ε προφανώς και δεν έγινε στην ελλάδα αυτό, είτε γιατί ήταν αρκετά προχω σαν σκέψη είτε γιατί δεν ήταν. Ποιός ξέρει πως (αν) σκέφτηκαν οι τιτάνες του μάρκετινγκ στα ελληνικά σινεμά ότι θα ήταν μια καλή ευκαιρία για easy money. Το σκέφτηκαν όμως σίγουρα οι γερμανοί και αυτό έκαναν τα cinestar. Μια βραδιά bttf και μάλιστα όχι οποιαδήποτε βραδιά, αλλά αυτή που πήγε ο μάρτυ στο μέλλον, 25.10.2015.

32 περιοχές της γερμανίας φιλοξένησαν αυτή τη βραδιά και εγώ ήμουν σε μια καλή σειρά σε ένα απο τα σινεσταρ του βερολίνου. Σε ένα απο τα σινεστάρ που είχαν μερικές διαθέσιμες ακόμα γιατί τα υπόλοιπα ήταν sold out. Δε θέλει πολύ κόπο, 723 θέσεις επι 12 ευρώ για τα μέλη ή 16 ευρώ για τους υπόλοιποι, λίγα πατατάκια, λίγα ποπκορνάκια, πολύ νερο και κοακόλα ασούμε γιατί μαραθώνιος απο το απόγευμα έως το βράδυ μονοκοπανιά και θα δεις πάνω κάτω πόσα έβγαλε το συγκεκριμένο σινεμά απο μια μόνο αίθουσα.

Κόσμος απο χαλαρός έως και τέρμα κολλημένοι φαν, με μπλουζάκια βττφ, ψέυτικα hoverboards, και άλλα αξεσουάρ και κολέκτιμπλς. Όλοι λες και βλέπαμε την ταινία πρώτη φορά και μάλιστα με τις κλασσικές συγκρίσεις του τι περιμέναμε για το μέλλον και πως τελικά είναι (απογοήτευση).

Απλές λοιπόν ιδέες που ιντριγκάρουν το κοινό, δεν κοστίζουν πολύ αλλά φέρνουν λεφτά στο ταμείο. Στις άλλες χώρες όμως, γιατί η ελλάδα έχει έλλειψη απο πολλά. Γιατί όχι και έλλειψη ιδεών, φαντασίας; ε; ευτυχώς που βρέθηκαν οι δυναμίτες του βιλατζ με τους άλλους δυναμίτες της κοσμοτέ (άλλο καφενείο σε πολλαπλά επίπεδα (θα επανέλθω σε άλλο μακρόσυρτο ποστ για να ξέρετε που πάτε να σας εξυπηρετήσουν) και έκαναν το 2φορ1, όχι για να πάμε κιεμείς όξω και σκέφτονται την οικονομική μας κατάσταση, αλλά για να γεμίσουν και τις τετάρτες τα σινεμά.

 

υ.γ για τους φαν: o flux capacitor υπάρχει και μάλιστα σε συλλεκτική έκδοση!

Share this post...
Share on facebook
Facebook
0
Share on twitter
Twitter

Leave a Reply

Connect with:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.